Silkes geriausia pirkti tik tas, kurios visos neišmėsinėtos - tokios skaniausios.
Reikės:
keturių silkių filė,
dviejų šimtų gramų džiovintų slyvų,
dviejų šimtų gramų graikinių riešutų,
trijų šaukštų aliejaus,
malto cinamono,
dviejų šaukštų citrinų sulčių.
Silkių filė ir slyvas supjaustome gabaliukais. Gerą saują graikinių riešutų suskaldome. Aliejų, citrinų sultis ir cinamoną sumaišome, paliekame iki vakaro. Į silkei skirtą lėkštę sudedame pjaustytą silkę, ant viršaus - slyvas, puošiame graikiniais riešutais. Paduodami į stalą apšlakstykite citrinų, aliejaus ir cinamono užpilu.
2010 m. gegužės 3 d., pirmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą