Reikės:
poros šlaunelių rūkytos vištos,
nedidelio indelio konservuotų ananasų skiltelėmis,
keturių mandarinų,
konservuotų kukurūzų,
šimto gramų graikinių riešutų,
indelio mėgstamo majonezo,
salotų lapų,
šalavijų lapų patiekalui papuošti (negausit šalavijų, puoškite kitomis šviežiomis prieskoninėmis žolėmis - krapais ar petražolėm)
Vištieną atskiriame nuo kaulų, supjaustome juostelėmis. Mandarinus nulupame, padaliname skiltelėmis, ananasų skilteles ir kukurūzus nuvarviname, graikinius riešutus paskrudiname sausoje keptuvėje. Vištieną, ananasus, kukurūzus, mandarinus išdėliojame ant salotų lapų ir pagardiname majonezu, papuošiame šviežiomis žolelėmis, šalavijų lapais, krapais ar petražolėmis. Gaivi ir labai skani rūkytos vištienos mišrainė su konservuotais ananasais, mandarinais ir graikiniais riešutais.
2010 m. gegužės 3 d., pirmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą