Reikės:
6 kiaušinių,
indelio konservuotų arba 200 g šviežių pievagrybių,
svogūno,
25 g sviesto,
25 g miltų,
50 g fermentinio sūrio,
0,2 l pieno
ir mėgstamiausių prieskonių.
Pievagrybius, svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite. Virtus ir nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau. Išimkite trynius ir susmulkinę sumaišykite su apkeptais grybais ir svogūnais. Įberkite prieskonių ir išmaišykite. Šia mase įdarykite kiaušinių baltymus. Miltus pakepinkite svieste, praskieskite pienu ir įtarkuokite sūrio. Įdarytus kiaušinius sudėkite į ugniai atsparų indą ir užpylę padažu pašaukite į orkaitę 1800C 10–15 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą