2010 m. kovo 14 d., sekmadienis

Blynai per visą keptuvę

Na, blynus kepti turbūt visi mokam, o va kepti skanius blynus turbūt ne visi. Taigi, skanūs blynai.
Reikės:
200 gr miltų,
1 kiaušinio,
400 ml pieno (galima naudoti pieną pusiau su vandeniu)
aliejaus kepti

Miltus, kiaušinį ir pieną išplakame plaktuvu ir palaikom tešlą kokį pusvalandį. Jei tešla atrodo tirštoka, galima šliūkštelėti dar vandens ir vėl viską išplakti. Ji bus tirštesnė, nei ruošiant tik su vandeniu, bet turi būti pakankamai skysta, kad gražiai išsilietų per visą keptuvę. Viskas - pilam kelis šaukštus tešlos į truputį aliejum pateptą įkaitintą keptuvę ir išliejam blyną. Kepam iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą