2010 m. birželio 14 d., pirmadienis

Patys skaniausi sparneliai

Reikės:
(2-3 asmenims)
400 gr vištų sparnelių,
aliejaus kepti,
didelio ar poros mažesnių svogūnų,
4-6 skiltelių česnakų,
keturių šaukštų pomidorų pastos,
šešių šaukštų sojų padažo,
dviejų šaukštų medaus.

Sparnelius supjaustome per sąnarius. Galiukus, kuriuose mažai mėsos išmetam ar atidedam - iš jų galima virti sriubą. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame. Gilioje keptuvėje įkaitinam nemažai aliejaus (aliejaus turi būti nemažai, bet kad maistas keptų, o ne virtų). Suberiam sparnelius, apkepam iš visų pusių. Tada beram svogūnus ir česnakus, vėl apkepam. Pilam sojų padažą, pomidorų pastą, medų, viska išmaišom. Ir troškinam uždengę apie 40 min. Jei norite troškinti neuždengę, reiktų įpilti vandens ar vištienos sultinio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą