Nuostabiai gaivus, begėdiškai skanus
Reikės:
biskvito pagrindui – vieno lapo (na, jei netingite, galite pačios išsikepti, kaip kam patinka)
stiprios arbatos, na, 30 miligramų,
romo arba romo esencijos,
600 gramų švelnios varškės,
200 gramų 30 procentų riebumo grietinės,
stiklinės cukraus,
vanilinio cukraus pakelio,
50 gramų želatinos,
kilogramo braškių,
baltojo šokolado drožlių,
migdolų drožlių - papuošimui
Biskvitu išklojame formos dugną. Aplaistome stipria arbata, paskaninta romu ar romo esencija. Varškę sukrečiame į indą, supilam cukrų, vandenyje ištirpintą želatiną ir gerai gerai išsukame mikseriu. Sluoksniuojam - varškės masė, uogos, varškės masė, uogos. Viršų papuošiame per pusę perpjautomis braškėmis, pabarstome balto šokolado ir migdolų drožlėmis. Pastatome į šaldytuvą porai valandų, o geriausia - paruošti tokį tortą iš vakaro, tada garantuotai viskas sustings.
2010 m. birželio 6 d., sekmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą