Reikes:
Paprasto batono, supjaustyto riekelėmis (gali būti sudžiūvęs),
Šešių kiaušinių,
Pusės litro grietinėlės,
Pusės stiklinės cukraus pudros,
Šaukštelio vanilinio cukraus,
Gabalėlio sviesto formai ištepti,
Džiovintų vaisių ar riešutų.
Išplakam kiaušinius. Į juos sumerkiam batoną, suberiam cukraus pudrą, vanilinį cukrų, supilam grietinėlę. Palaikom kad batonas išmirktų. Batoną išminkoma ir padarome tešlą. Suberiam džiovintus vaisius ar riešutus, išmaišome. Kepimo formą ištepame riebalais ir sukrečiam tešlą. Kepame šimto aštuoniasdešimties laipsnių temperatūroje keturiasdešimt penkias minutes.
2010 m. birželio 6 d., sekmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą