Reikės:
viščiuko,
4 šaukštų sojų padažo,
aliejaus kepti,
geros saujos susmulkintų svogųnų laiškų,
apie 2 cm imbiero šaknies - nuluptos ir susmulkintos,
indelio (apie 300 gr) bambukų ūglių,
300 ml vištienos sultinio
Nuplauname ir nusausiname viščiuką, supjaustome gabalėliais. Jei neturite sultinio, nupjaustome file nuo didesnių kaulų ir iš jų išverdame sultinį. Mėsos gabalėlius apipilame sojų padažu, išmaišome ir pamarinuojame - pora valandų, galima ir per naktį. Didelėje gilioje keptuvėje įkaitiname nemažai aliejaus ir suberiame vištienos gabalėlius. Trumpai apkepame iš visų pusių, išsemiame. Į tą patį aliejų suberiame svogūnų laiškus ir imbierą. Po minutės suberiame nusausintus ir pasmulkintus bambukų ūglius. Pakepam dar kelias minutes. Supilame sultinį ir suberiame vištieną, truputėli primažiname ugnį ir troškiname, kol žymiai sumažėja skysčio - lieka tik šiek tiek padažo. Viskas, valgome su ryžiais.
2010 m. birželio 13 d., sekmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą