Kai iš įprastų produktų, norisi paruošti neįprastą patiekalą
Reikės:
400 gr vištienos filė (taip galima paruošti ir kulšeles ar net visą vištą),
marinatui/padažui reikės:
lygiomis dalimis (pvz. po 2 šaukštus)
gero aliejuas, medaus, sojų padažo, Dižono garstyčių, citrinų sulčių,
2 susmulkintų skiltelių česnako.
Visas marinato dalis reikia sumaišyti dideliame inde ir į jį dėti vištieną. Taip vištieną pamarinuokite bent jau porą valandų, galima palikti ir per naktį.
Vištieną kepame iki 200 laipsnių ikaitintoje orkaitėje kokias 25-30 min. kokius 2-3 kartus vis palaistant marinatu. Po grotelėmis padėkite padėklą - nutekėjęs marinatas bus puikus padažas.
Prie tokios vištienos idealiai tinka Cezario salotos ir birūs ryžiai.
2011 m. kovo 21 d., pirmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą