2011 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Žuvies kukuliukai drebučiuose

Reikės:
1 kg žuvies filė (jūros lydekos ar kitos),
5-6 šaldytų lašišos papilvių,
žuvies prieskonių,
pusės stiklinės manų kruopų,
vieno kiaušinio,
žalatinos, geriausia nusipirkite jau paruoštus sausus drebučius žuviai užpilti,
šaldytų morkų, žirnelių,
krapų, petražolių papuošti.

Žuvį susmulkiname šakute, nuo lašišos papilvių nuimam žuvies mėsą ir smulkiai supjaustome, įmušam kiaušinį, suberiame prieskonius, kiaušinį, išmaišome ir išverdame daržovių sultinyje. Į formą pilame šiek tiek pagal instrukciją paruoštų drebučių, dedame į šaldytuvą kad sustingtų. Kai sustingsta, beriame daržovių sluoksnį, sudedame virtus žuvies kukulius ir viską užliejame drebučiais. Dedam į šaldytuvą, kad sustingtų. Valgome su krienais - labai gaivu ir skanu.

Baltojo katino svetainė, 2006 m. grodžio 24 d. eteris

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą