2011 m. kovo 28 d., pirmadienis

Farširuotas kopūstas

Reikės:
kopūsto galvos,
faršo - kiaulienos perpus su jautiena,
svogūno galvos,
juodųjų pipirų, druskos pagal skonį,
rūkytų lašinukų.

Kopūsto galvą perpjauname per pus ir apverdame pasūdytame vandenyje. Kiaulieną sumaišome su jautiena, įberiame druskos, pipirų, smulkiai pjaustyto svogūno, gerai išmaišome. Lašinukus supjaustome riekelėmis. Dabar sluoksniuojame - kopūsto lapas, faršas ir vėl kopūsto lapas, faršas. Kur labai storas lapo kotas - nupjaukite. Suformuojame pusę kopūsto galvos, padedame į gilią kepimo skardą, įpilame porą stiklinių vandens, apdėliojame lašinukais, uždengiame folija ir kepame gerą valandą orkaitėje. Pagardiname krapiukais, riebia grietine ir valgome su virtomis bulvėmis. Skanu, sotu ir paprasta.

Baltojo katino svetainė, 2006 m. lapkričio 12 d. eteris

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą