Reikės:
trijų apelsinų,
poros skiltelių česnako,
saujos juodųjų alyvuogių,
poros šaukštų alyvuogių aliejaus,
gabalėlio imbiero,
druskos su pipirais,
šaukštelio švelnių garstyčių,
pusės virtos ar keptos vištos.
Du apelsinus nulupame, supjaustome kubeliais, iš trečio išspaudžiame sultis, alyvuoges supjaustome griežinėliais, vištą – gabalėliais, imbierą ir česnaką susmulkiname. Apelsinus, alyvuoges ir vištieną sudedame į dubenį. Kitame dubenėlyje sumaišome apelsino sultis, alyvuogių aliejų, česnaką ir imbierą, garstyčias, pasūdome ir pabarstome pipirais. Padažiuką užpilame ant apelsinų, vištienos ir alyvuogių. Viskas.
Baltojo katino svetainė, 2006 m. lapkričio 29 d. eteris
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą