Reikės:
kiaulienos filė - vieno kilogramo,
poros baklažanų,
saldžių pipirų,
svogūno galvos,
400 gramų tarkuoto kieto fermentinio sūrio,
100 gramų rūkytos šoninės,
kalendros grūdelių, petražolių, krapų, druskos, juodų pipiriukų pagal skonį,
aliejaus kepti,
stiklinė vištienos, daržovių ar grybų sultinio.
Mėsą supjaustom plonais gabalėliais, baklažaną - juostelėmis, susmulkinam svogūną, pipirus, petražoles, krapus, smulkiai supjaustome šoninę. Svogūną, pipiriuką, prieskonines žoles ir šoninę pakepinam. Į formą dedam kepintus prieskonius su šonine, baklažaną, mėsą, pabarstome tarkuotu sūriu ir taip sluoksniuojame kol visus turimus produktus sudėsime į troškinimo indą. Paskutinis sluoksnis turi būti sūris. Pridengiame folija ir troškiname orkaitėje gerą pusvalandį.
Baltojo katino svetainė, 2005 m. rugsėjo 4 d. eteris
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą