Reikės:
lydekos,
pipirų,
lauro lapų,
prieskonių - kokius mėgstate, tokiais ir pagardinkite žuvį,
krapų,
svogūno galvos,
druskos pagal skonį
ir nerūkytų, paprastų lašinių.
Išdarinėtą ir nuskustą lydeką aštriu peiliu įpjaukime skersai - mažiau jusite kaulus, sukeps. Lydeką įtriname prieskoniais. Svogūną, kapus susmulkinam, prikemšam pilvą. Lašinius plonai supjaustom ir jais užklojame žuvį. Viską suvyniojam į foliją ir kepam laužo žarijose. Oi, kaip skanu. Arba orkaitėje. Kepam apie keturiasdešimt minučių. Prie žuvies tiks bulvės ir šviežios daržovės. Skanu...
2010 m. balandžio 19 d., pirmadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą