Reikės:
meliono,
citrinos,
mandarino,
banano,
šiaudeliais pjaustytos morkos,
obuoliuko,
vyšnių, braškių ar kitų jūsų mėgstamų uogų,
gero šaukšto medaus,
saujelės migdolų,
saujelės daigintų grūdų.
Melioną išskaptuojame, sėklas išmetame, minkštimą supjaustome. Meliono kraštus apipjaustome dantytai - taip gražiau. Supjaustome visus vaisius grežinėliais ar kubeliais - kaip jums patinka. Medų sumaišome su citrinos sultimis. Į išskaptuotą melioną sudedame pjaustytus vaisius (žinoma, be kauliukų) ir užpilame medumi su citrina. Migdolus susmulkiname ir paskrudiname sausoje keptuvėje, ataušiname ir jais pabarstome desertą – skanaukite. Dar galite tokį desertą paskaninti ledais ar plakta grietinėle, bet tai jau kalorijos, brangieji, kam mums jos reikalingos? Taip įdarytas melionas ne tik skanus, bet sveikas ir visai nekaloringas.
2010 m. balandžio 10 d., šeštadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą