Reikės:
vienos šaltai rūkytos skumbrės,
virto burokėlio,
svogūno galvos,
česnako skiltelės,
obuoliuko ir
virtos bulvės.
Užpilui: šaukšto švelnių garstyčių,
šaukštelio medaus,
pipirų - raudonų, juodų pagal skonį,
vienos citrinos sulčių,
šaukšto alyvuogių aliejaus, ai, tiks bet koks, jei neturite.
Petražolių, krapų, salotų lapų papuošti.
Ir nedidelės saujos gliaudytų kedrų riešutų.
Žuvį nulupame, išimame kaulus ir smulkiai supjaustome. Smulkiai juostelėmis supjaustome buroką, bulvę - kubeliais. Nulupame, išimame sėklas ir supjaustome obuolį, susmulkiname svogūną ir išspaudžiame česnaką. Garstyčias, medų, citrinos sultis, aliejų sumaišome, įberiame pipirų, supilame ant mišrainės ir pabarstome kedrų riešutais, papuošiame petražolių šakelėmis.
Baltojo katino svetainė, 2007 m. lapkričio 18 d. eteris
2011 m. balandžio 29 d., penktadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą