Reikės:
Makaronų,
0.5 kg naminio mėsos faršo,
geros saujos žalių alyvuogių,
prieskonių – raudonų, juodų pipirų, muskato, baziliko, druskytės,
30 gr. sojų padažo,
marinuotų agurkėlių,
200 gr. fermentinio sūrio,
2 šaukštų miltų
stiklinė sultinio ar vandens
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Į sausą keptuvę sudėkite apie 0.5 kg faršo ir gerai patrupindami apkepkite, suberkite prieskonius, miltus, viską gerai sumaišykite, supilkite sojų padažą, sudėkite pjaustytas alyvuoges, užpilkite stikline sultinio arba vandens ir lėtai maišydami patroškinkite. Jei naudosite vandenį, nepagailėkite prieskonių. Į lėkštę dėkite makaronus, užpilkite padažu ir papuoškite marinuotais agurkėliais.
2010 m. rugpjūčio 27 d., penktadienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą