Reikės:
200 gr virtų spiralinių ar kitokių stambesnių makaronų,
200 gr konservuoto tuno savo sultyse,
1 virta morka,
100 gr cukinijos,
1 poras,
1 stiklinė šaldytų žirnelių,
2 marinuoti agurkai,
1 svogūnas,
aliejaus kepti
Padažui reikės:
2 šaukštai vyno acto,
2 šaukštai lieso jogurto,
1 šaukštas švelnių garstyčių,
petražolių, krapų, druskos, pipirų pagal skonį
Cukiniją ir porą supjaustykite grežinėliais. Įkaitinkite aliejų ir maišydami, gilioje keptuvėje pakepinkite pradžioje cukiniją, vėliau - porą, pakepinkte, pilkite žirnius ir troškinkite kol suminkštės. Marinuotus agurkus, virtą morką, svogūnus supjaustykite kubeliais, tuną susmulkinkite šakute. Actą, jogurtą, garstyčias, pipirus ir druską sumaišykite. Dabar viską sukrėskite į keptuvę, ir troškinkite ne trumpiau kaip pusvalandį. Maišykite kad nesviltų. Jei reikia, įpilkite makaronų nuoviro. Papuoškite ir... valgykite.
Skanus ir šaltas, ir karštas valgis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą