2010 m. rugpjūčio 27 d., penktadienis

Lakštiniai su lašišų padažu

Reikės:
geros kokybės, nesulimpančių lakštinių ar makaronų,

Padažui reikės:
200-300 gramų lašišos,
100 gr grietinės,
100 gr grietinėlės,
krapų,
kaparių (galite apseiti ir be jų),
nedidelės svogūno galvos,
pipiriukų, druskos pagal skonį,
pusės apelsino sulčių,
šaukšto miltų,
aliejaus kepti,
citrinos, žalumynų papuošti

Lašišą susmulkinkite, smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus. Aliejuje pakepinkite svogūną, lašišą, suberkite miltus, pakepinkite, kol gražiai paruduos. Supilkite grietinę, grietinėlę, smulkintus krapus ir, sumažinę kaitrą, pakaitinkite kokią minutytę – ne daugiau.
Lakštinius išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite į indą ir užpilkite paruoštu lašišų padažu. Papuoškite žalumynais, citrina, ir apšlakstykite apelsinų sultimis.

Labai skanus itališkas patiekalas, kuris tikrai patiks tiems, kurie mėgsta švelnų maistą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą