2010 m. gruodžio 23 d., ketvirtadienis

Žuvies suktinukai

Reikės:
Mėgstamos žuvies filė 0.5 kg,
Prieskonių mišinio žuviai,
1 salžiosios paprikos,
2 svogūnų,
Prieskoninių daržovių – petražolių ar krapų saujelės,
Šlakelio sezamo aliejaus (nebūtinai, gali tikti ir paprastas),
0.5 citrinos sulčiu,
0.5 apelsino sulčių

Medinių smeigtukų

Imkite mėgstamos žuvies filė gabalėlį, supjaustykite plačiomis juostomis ir gausiai apiberkite prieskoniais. Pipirus supjaustykite taip pat juostelėmis. Dėkite pipiro juostelę ant žuvies juostos krašto ir susukite suktinuką, sutvirtinkite mediniais smeigtukais.
Atsparų karščiui indą išklokite griežinėliais pjaustytais svogūnais, petražolėmis, sudėkite suktinukus, apšlakstykite sezamo aliejumi – jis suteikia ypatingą prieskonį, apšlakstykite 0.5 citrinos, 0.5 apelsino sultimis, pasūdykite pagal skonį ir kepkite orkaitėje pusvalandį.

Prie suktinukų tiks ryžiai ir marinuoti agurkiukai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą