Reikės
apvalių vaflių,
saujos tarkuoto fermentinio sūrio,
šaukšto grietinės ar majonezo ir
vieno saldaus pipiro
Tešlai:
poros šaukštų miltų,
šaukšto vandens,
kiaušinio
Aliejaus kepti.
Paruošiam skystą tešlą – kiaušinis, vanduo, miltai ir suplakam. Sutarkuojam sūrį, smulkiai supjaustom pipirą ir sumaišom su majonezu. Paimam vaflį, tepam sūrio įdaru, vėl vaflį, vėl sūrį. Supjaustom vaflį į keturias dalis, pamirkom skystoje tešloje ir kepam dideliame kiekyje aliejaus. Viskas, skanaus!
Baltojo katino svetainė, 2005 m. spalio 23 d. eteris
2011 m. vasario 15 d., antradienis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą