2011 m. vasario 15 d., antradienis

„Čeburėkai“ iš vaflių

Reikės:
200 g kiaulienos faršo,
mėgstamų mėsos prieskonių,
poros skiltelių česnako,
svogūno,
poros šaukštų miltų,
dviejų kiaušinių,
šlakelio vandens,
aliejaus kepti,
pakelio apvalių nesaldžių vaflių

Faršą paskaniname prieskoniais, smulkintu česnaku, svogūnu, įmušam kiaušinį. Skystai tešlai reikia miltų, kiaušinio ir vandens - viską gerai išmaišome. Vaflių lakštą pertepame faršu, užvožiam vėl vaflio lakštą, vėl faršas, vėl lakštas. Perpjauname per pusę, pamerkiame į tešlą iš vienos pusės, iš kitos ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Beveik čeburekas!

Baltojo katino svetainė, 2005 m. spalio 30 d. eteris

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą