poros nedidelių cukinijų,
keturių morkyčių,
svogūno galvos,
keturių rūgščių obuolių,
kilogramo vištos krūtinėlių,
penkių-šešių vytintų arba rūkytų neriebių dešrelių,
druskos, pipirų,
vištienai skirtų prieskonių pagal skonį,
pusės stiklinės riebios grietinės,
kelių lapelių šalavijo ir žiupsnelio krapų.
Susmulkiname vištos krūtinėles, supjaustome dešreles, gabalėliais supjaustome morkas, cukinijas, svogūnus. Obuolius nulupame, išimame sėklas ir taip pat supjaustome gabalėliais. Užverdame vandenį ir viską sudedame. Argi tai sudėtingas receptas? Ne. Troškiname gerą pusvalandį ant nedidelės ugnies. Baigiant troškinti sudedame grietinę, dar šiek tiek patroškiname. Paduodami į stalą troškinį pagardinsime smulkintu šalaviju ir krapais. Prie troškinio tiks švieži agurkai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą