2010 m. kovo 28 d., sekmadienis

Tuno ir grikinių makaronų mišrainė

Reikės:

400 gr virtų šaltų grikinių makaronų (ieškokite sveikuolių skyriuose parduotuvėse),

200 gr konservuoto tuno,

svogūno galvos,

saujos juodų alyvuogių,

0,5 citrinos sulčių,

nedidelės saujos sausoje keptuvėje paskrudintų anakardžio riešutų,

petražolių, krapų,

salotų lapų,

juodųjų maltų pipirų..

Tuną sutrinkite šakute. Svogūnus supjaustkite, nuplikykite verdančiu vandeniu, pabarstykite trupučiu cukraus ir druskos, atvėsinkite. Į lėkštę dedam salotų lapus, grikinius makaronus, tuną, svogūnus, skrudintus riešutus, užpilame citrinų sultimis, pagardiname petražolėmis, krapais, pipirais. .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą