2010 m. gegužės 3 d., pirmadienis

Mišrainė su rūkyta žuvimi ir pelėsiniu sūriu

Reikės:
stiklinės daigintų kviečių (galima naudoti ir virtus kviečius, kaip kam patinka),
vienos virtos morkos,
vienos virtos bulvės,
dviejų šimtų gramų mėgstamos rūkytos žuvies (tinka jūrų lydeka, menkė ar kita rūkyta žuvis),
nedidelio poro,
krapų,
vieno šaukšto krienų,
penkių šaukštų mėgstamo majonezo,
nedidelio gabalėlio pelėsinio sūrio (brie ar kitokio).

Nulupame, rūpestingai išimame kaulus ir gabalėliais supjaustome rūkytą žuvį, bulvę ir morką. Susmulkiname porą. Viską sudedame į lėkštę, apdėliojame pelėsinio sūrio gabalėliais. Majonezą sumaišome su krienais ir užpilame ant salotų. Pagardiname smulkintais krapais ir viskas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą