2011 m. balandžio 29 d., penktadienis

Kepenėlemis įdaryti grybukai

Reikės:
geros saujos pievagrybių,
svogūno galvos,
200 gramų vištos kepenėlių,
100 gramų sviesto,
smulkinto muskato, krapų, pipirų,
džiūvėsių,
druskos pagal skonį,
kelių šaukštų majonezo

Grybų galvutes atskiriame nuo kotų. Kotus susmulkiname. Kepenėles susmulkiname ir pakepiname svieste kartu su smulkintais kotais. Pertriname šakute, dedame šauktą majonezo, įmaišome džiūvėsių. Prikemšame grybų galvutes, dar kartą pavoliojame džiūvėsiuose ir sudedame į formą. Kepsime orkaitėje dešimt minučių. Papuošime krapais ir pagardinsime majonezu. Puiki užkandėlė, tinka ir šventiniam stalui. Skanu, paprasta, nebrangu, gražu.

Baltojo katino svetainė, 2008 lapkričio 30 d. eteris

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą